Programok - Nyelvi programjaink

 

Francia társalgási klub | Angol társalgási klub | Hungarian Conversation Club


HÉTFŐ:
francia tarsalgasi klub
Francia társalgási klub


A Montázs Teaház várja mindazok jelentkezését, akik hétfőnként 18:00 és 20:00 óra között részt szeretnének venni FRANCIA Társalgási Klubunk összejövetelein. A társalgást mindenkor anyanyelvű moderátor vezeti. A vagy adott témára összpontosító, vagy nyelvi játékokkal fűszerezett kötetlen beszélgetés keretein belül nem akadály a különböző szintű tudás, de alapnyelvtudás szükséges!
Kérjük, részvételi szándékát lehetőség szerint előre jelezze telefonon vagy e-mailben.

Részvételi díj: egy óra (megkezdett órára értve) 800,- Ft, két óra 1.400,- Ft. A rendelt ételek-italok külön fizetendők.

CSÜTÖRTÖK 18:00-tól 20:00 óráig:
english
MONTÁZS English Chatroom


Teaházunk június 30-án bezárt ugyan, de legszorgalmasabb klubtagjaink kérésére, akik angol társalgási készségüket és a személyes kommunikációt továbbra is a nálunk megkedvelt, anyanyelvi közeget modellező és oldott hangulatú környezetben szeretnék gyakorolni, a nyári időszakban is szervezünk gyakorlási lehetőséget, mindenkor "native English speaker" moderátoraink segédletével.
Részletekért kérjük, írjatok a montazsteahaz@gmail.com címre, "postafordultával" tájékoztatunk Benneteket. Részvételi szándékotokat pedig ezután is előre jelezzétek, lehetőség szerint legkésőbb szerda 12:00 óráig!

WEDNESDAY:
hungarian conversation club
Hungarian Conversation Club


Would you like to practise Hungarian? Come and have a little chit-chat! Club meetings are held on Wednesday from 7 till 9 p.m., once a month. The conversation is led by a Hungarian club leader and a moderator.
As we all know, the best and most joyful way to learn a language is to sit down with friends along with a nice cup of tea or hot chocolate in a cosy place, and have a chit-chat about your favourite topics. So if you would like to learn or practise our beautiful (but a bit difficult) language, or just get to know more international friends, stop by! Different levels of knowledge is not a problem!

Facebook Group

Please, register via phone or e-mail, if possible.